Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 13-04-2015
całkiem smaczne zwłaszcza na ciepło
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Piekarnik rozgrzać do 200 st C. Podane składniki zmiksować dokładnie.
Tak przygotowane ciasto wylać na blachę (najlepiej taką z piekarnika) dobrze wysmarowaną masłem. Piec 20 - 25 minut (lub więcej w zależności od piekarnika). Naleśnik w trakcie pieczenia trochę się "wybrzusza" jak karpatka , ale to normalne
Podawać z ulubionym dżemem lub konfiturą.