Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy paprykarz z dodatkiem marynowanych pieczarek. Najlepiej smakuje na drugi dzień po odstaniu w lodówce.
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1135
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 625
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 181
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1135
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 625
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 181
Składniki
Ryż gotujemy (1 szklanka ryżu-2 szklanki wody). Studzimy. Dodajemy koncentrat pomidorowy, rozdrobnioną makrelę oraz przyprawy. Mieszamy. Pieczarki kroimy w kostkę i dodajemy do reszty składników. Mieszamy dokładnie składniki. Paprykarz wstawiamy do lodówki na minimum 2 godziny. Najlepiej smakuje na drugi dzień. Podajemy z pieczywem. Smacznego ;)