Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasty, które polecam robi się ekspresowo, są smaczne i co najważniejsze, to danie typu "z niczego coś". Przepis na szybką kolacyjkę lub śniadanko.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 729
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 146
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 729
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 146
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Ser żółty zetrzeć na tarce o dużych oczkach, szynkę pokroić w cienkie paseczki, dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, przyprawy. Wszystko wymieszać i podzielić na dwie części.
Do jednej części dodajemy majonez /ilość wg uznania/ a do drugiej ketchup /również wg uznania/. Majonez i ketchup mają połączyć składniki. Do pasty majonezowej dodajemy, jeśli mamy, zieloną cebulkę lub szczypiorek, a do ketchupowej - pietruszkę. Podawać z chlebem tostowym lub zwykłym upieczonym w tosterze. SMACZNEGO!