Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealnie pasuje do świeżo upieczonego, domowego chleba.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Wystudzić i obrać ze skorupek. Następnie drobno je posiekać i wrzucić do miseczki. Ementaler zetrzeć na tarce o małych oczkach ( ja użyłam tarki do parmezanu) i dodać do jajek. Szczypiorek umyć i drobno posiekać, dodać do pozostałych składników. Na koniec dodać majonez, sól, pieprz i całość dokładnie wymieszać.