Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PASTA JAJECZNA – NAJLEPSZY PRZEPIS – na śniadanie, na kolacje do kanapek, przepyszna pasta!
tarka
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27447
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 153
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 178
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1166
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27447
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 153
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 178
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1166
Składniki
Jajka włożyłam do garnka z zimną wodą. Wstawiłam na palnik i gotowałam ok. 6 min. od momentu zagotowania wody. Następnie jajka wystudziłam, obrałam ze skorupek i pokroiłam w kosteczkę. Ser żółty drobno pokroiłam. Ogórka kiszonego pokroiłam również w kosteczkę. Ser i ogórka dodałam do jajek. Następnie dodałam majonez, jogurt, musztardę, doprawiłam solą i pieprzem do smaku. Wszystko razem wymieszałam Pastę nakładałam na świeże bułeczki i dekorowałam koprem. Jeśli lubicie to posiekany koperek również można dodać do pasty. Opcjonalnym dodatkiem będzie także posiekany szczypiorek lub cebulka.