Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super lekkie śniadanko o wielu smakach.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 359
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 159
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 359
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 159
Składniki
Jaja i cebulkę drobno posiekac, dodac majonez przyprawy, wymieszac. Podawac z pieczywem.
Smak pasty możemy urozmaicic, dodając poszatkowaną paprykę, szczypiorek, zioła, marynowane grzybki i co kto lubi. Przy wspólnym stole każdy wybierze swój smak i wszyscy będą zadowoleni. Smacznego.