Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gładka, kanapkowa pasta jajeczna, wg mnie idealna:)
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 72
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 214
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 72
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 214
Składniki
Jajka, wędlinę i cebulę starłam w robocie kuchennym na najdrobniejszych oczkach (można też użyć tarki albo maszynki do mielenia mięsa).
Natkę pietruszki drobno posiekałam.
Wszystko razem wymieszałam z majonezem, na koniec doprawiłam solą i pieprzem. Banalnie prosta, a w smaku boska:). Polecam:)