Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja pasta jajeczna przygotowana została z takiego powodu gdyż został mi miąższ z przygotowanej sałatki. Postanowiłam sobie że ugotuję jajka na twardo i spróbuję wykorzystać miąższ do pasty jajecznej. Powiem Wam że nie myliłam się , pasta wyszła przepyszna. Prosta, szybka i smaczna. Polecam
garnek, nóż, widelec, miska lub talerz,
Orzeźwiająca lemoniada cytrynowa z syropem miętowym. Doskonała na upalne dni....
Odsłon: 28
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 31
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 40
Mięciutkie, puszyste oponki. Na drugi dzień zostało mi kilka i są nieco tward...
Odsłon: 21481
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 51
Orzeźwiająca lemoniada cytrynowa z syropem miętowym. Doskonała na upalne dni....
Odsłon: 28
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 31
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 40
Mięciutkie, puszyste oponki. Na drugi dzień zostało mi kilka i są nieco tward...
Odsłon: 21481
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 51
Składniki
Jajka po ugotowaniu obrać, rozgnieść widelcem. Do jajek dodać drobno pokrojony miąższ z pomidorów, drobno posiekaną cebulkę zieloną, doprawić do smaku pieprzem oraz solą wymieszać. Na koniec pastę jajeczną połączyć z majonezem . Podawać do chlebka.
Przygotowanie pasty.
Pasta gotowa do podania.