Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje ulubione śniadanie musi składać się z jajka, a ponieważ uwielbiam jajecznicę połączyłam dwa w jednym.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 35
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 41
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 31
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 35
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 41
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 31
Składniki
Masło roztop w rondelku, jajka rozbełtaj w osobnym garnuszku i posól je. Gdy masło zacznie wrzeć wrzuć masę jajeczną, zamieszaj, wrzuć utarty na grubych oczkach ser (2-3 utarć tarką), wrzuć posiekany gruby szczypior. Usmaż jajecznicę do ulubionej konsystencji (ja lubię ściętą ale nie do końca). Usmażoną jajecznicę połóż na świeże pieczywo. Smacznego. Propozycja na śniadanie: 2 kromki chleba pełnoziarnistego (u mnie niestety z braku zrobiłam śniadanie ze zwykłym chlebem) i do tego kawa inka