Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta jajeczna z brokułem i serem feta. Doskonała do kanapek ale również do napełniania babeczek bankietowych.
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 280
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 668
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 280
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 668
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i drobno kroimy. Brokuła dzielimy na różyczki, gotujemy w osolonym wrzątku ok. 3-5 min, studzimy i również drobno kroimy. Kukurydzę odsączamy. Ser feta odsączamy, rozgniatamy widelcem, dodajemy pozostałe składniki i mieszamy. Dodajemy majonez - ok. 1 łyżki ale w razie potrzeby można mniej lub więcej. Doprawiamy do smaku pieprzem /ewentualnie solą/. Mieszamy i odstawiamy na kwadrans.