Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli znudziły ci się klasyczne smarowidła kanapkowe, ta prosta i smaczna pasta kanapkowa z łososiem z pewnością przypadnie ci do gustu. Jej przygotowanie zajmie ci tylko kilkanaście minut, a efekt na pewno przejdzie twoje oczekiwania. Możesz przechowywać ją nawet przez kilka dni w lodówce, w szczelnie zamkniętym pojemniku.
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 71
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 59
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 86
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 71
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 59
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 86
Składniki
Łososia rozgnieć przy pomocy widelca. To samo zrób z ugotowanymi na twardo jajkami. Aby przyspieszyć prace, jajka i łososia możesz rozdrobnić przy pomocy blendera. Kapary posiekaj z grubsza, a następnie wymieszaj je z rybą i jajkami. Dodaj do nich także posiekany koperek oraz pozostałe składniki. Całość dokładnie wymieszaj i odstaw na kilka minut, aby wszystkie smaki lepiej się połączyły. Tak przygotowaną pastę kanapkową możesz podawać z ulubionym pieczywem. Podana na krakersach świetnie sprawdzi się w roli imprezowej przekąski.