Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Składniki
Marchew obrac i zetrzec na tarce o grubych oczkach,ugotowac na twardo jajka ostudzic.Zetrzec na grubych oczkach ser zolty i dodac do marchwi.potem dodac ostudzone i pokrojone na drobno jajka oraz posiekana rzezuche.Dosolic wg uznania i wymieszac z majonezem.Pasta jest gotowa do spozycia od razu lecz schlodzona po paru godzinach smakuje lepiej SMACZNEGO!!!