Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta rybna z twarożkiem i szczypiorkiem z odrobina ogórka kiszonego.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 55
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 55
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Z makreli usuwamy wszystkie ości i skórę, a następnie rozdrabniamy widelcem. Twaróg na również rozdrabniamy widelcem, wkładamy do wysokiego naczynia dodajemy śmietanę oraz majonez. Wszystko doprawiamy solą i pieprzem oraz posiekanym szczypiorkiem. Przygotowaną pasta smarujemy pieczywo, i posypujemy drobno pokrojonym kiszonym ogórkiem.