Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka w wykonaniu pasta na kanapki, lekko podkręcona wiśniówką. Przy małym nakładzie pracy otrzymujemy smaczną pastę.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Składniki
Tuńczyka i pomidorki osączamy z zalewy. Suszone pomidory lekko siekamy , dodajemy do nich ketchup , przeciśnięty czosnek, sól. pieprz , chili, oliwę i wiśniówkę. Całość delikatnie blendujemy lub ucieramy z makutrze. Na koniec podajemy tuńczyka lekko mieszamy , zakrywamy folią i odstawiamy do lodówki , najlepiej na całą noc. Rano mamy gotową pastę.