Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna pasta z białego sera. W sam raz na lekkie śniadanko.
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 662
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 236
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 662
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 236
Składniki
Cebulę pokroić w drobną kosteczkę, pora w półtalarki. Jajko zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Ser biały wymieszać ze śmietaną na jednolitą, gładka masę. Dodać warzywa, jajko i musztardę. Pastę przyprawić do smaku sola i pieprzem. Smacznego.