Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
fajne smarowidło, zamiast gotowych można zrobić samemu, wykorzystałam ciecierzycę z puszki, wiec zrobienie pasty zajęło mi kilka minut, można doprawić wg własnego smaku, dodać inne składniki, zachęcam
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 19
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 69
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 78
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 19
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 69
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 78
Składniki
1. pokroić cebule i czosnek, poddusić na oleju, ciecierzycę odcedzić, dodać cebulę, zmiksować, dodać łyżeczkę suszonych pomidorów, doprawić do smaku, pysznie smakuje na podpieczonym w tosterze chlebie smacznego