Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pasta do pieczywa
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 75
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 75
Składniki
Fasole przekładam do sita i dokładnie opłukuje z zalewy. Cebule kroje w kosteczkę,smaże na złoto. Rozgniatam widelcem fasole (można blenderem,ja użyłam widelca by pasta miała większe kawałki) dodaje oliwę,przyprawy i gotowe. Wierzch można posypać szczypiorkiem.