Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z makreli i twarogu
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3119
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 231
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3119
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 231
Składniki
Z makreli pozbywamy się skóry i ości. Dzielimy na mniejsze kawałeczki. Twaróg rozgniatamy widelcem, dodajemy rybę i mieszamy. Cebulę kroimy w drobną kosteczkę. Dodajemy do pasty. Dodajemy przyprawy i zioła. Mieszamy. Najlepiej wstawić na godzinkę do lodówki ( nie koniecznie). Podajemy z ulubionym pieczywem. Smacznego ;)