Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta wymyślona na szybko,składniki dodawałam już w trakcie jej robienia,wcześniej nie wiedząc co dodam.Wyszła wyśmienita.Serdecznie polecam:0
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 247
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 247
Składniki
Makrelę obrać z ości. Dodać pokrojoną w kostkę szalotkę,papryki,papryczkę chili oraz rzodkiewkę. Natkę posiekać. Dodać koncentrat,jogurt,majonez oraz sól. Makrelę rozgnieść widelcem,i dokładnie wymieszać z pozostałymi składnikami. Zostawić na kilkanaście minut by smaki przeszły sobą.
Smacznego życzę!