Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne połączenie,bardzo smaczne na kolację lub śniadanie:)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Składniki
Twaróg rozgnieść widelcem Rzodkiewki iogórka zetrzeć na grubych oczkach tarła. Koperek posiekać,a cebulkę drobno pokroić. Dodać sól,pieprz śmietany i wymieszać. Szybko,smacznie i wiosennie.
Smacznego życzę!