Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak wędzonej makreli, twarogu i czerwonej cebuli. Co może być lepszego na niedzielne śniadanie ;)
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 28
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 213
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 234
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 28
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 213
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 234
Składniki
Cebulę drobno posiekać.
Ser, jogurt i posiekaną cebulę umieścić w większym naczyniu, rozgnieść, na przykład drewnianą łyżką i dokładnie wymieszać.
Makrelę obrać i dodać do pasty przygotowanej w etapie 2. Całość doprawić solą i wymieszać.
Pasta, jak to większość past kanapkowych nie prezentuje się rewelacyjnie, więc ozdobiłam ją przed podaniem winogronami ;)