Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekolada i truskawki to połączenie wręcz idealne, a połączone z płatkami owsianymi tworzą najlepsze śniadanie dla niezbyt wymagających.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 61
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 271
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5426
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 61
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 271
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5426
Składniki
Płatki owsiane zalewamy zimnym mlekiem, odstawiamy na chwilę (a jeszcze lepiej na całą noc). W międzyczasie rozpuszczamy czekoladę w kąpieli wodnej i kroimy truskawki w kostkę. Do płatków dodajemy czekoladę, jajko, miód i truskawki. Wszystko razem dobrze mieszamy. Masę przekładamy do dwóch naczynek do zapiekania. Pieczemy 25 minut w 180 stopniach. Podajemy z jogurtem naturalnym.