Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pikantna jajecznica, usmażona z kiełbasą, ostrą papryczką i fasolą.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10975
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 269
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10975
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 269
Składniki
Na gorącym tłuszczu gęsim smażymy pokrojoną w kostkę kiełbasę, pokrojoną w pół plastry cebulę i ugotowaną fasolę. Dodajemy pokrojoną papryczkę chili. Doprawiamy przyprawami do smaku, wbijamy jajko i dusimy pod przykryciem do miękkości składników i ścięcia się jajka.
Gotowe danie podajemy z pomidorkami koktajlowymi i pieczywem. Smacznego!!!