Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały pomysł na śniadanie. Takie placki dadzą mnóstwo energii i dostarczą niezbędnych witamin aby dobrze rozpocząć dzień
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 163
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 321
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 26
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 118
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 163
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 321
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 26
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 118
Składniki
Zapraszam do obejrzenia krótkiego filmu, w którym pokazuję jak przygotować takie śniadanie.
Płatki owsiane musimy zmielić tak, aby powstała z nich grubo mielona mąka. Banany również musimy zmiksować. Łączymy ze sobą płatki, mus bananowy, jogurt, jajko i sodę i wszystko mieszamy. Powstała masa powinna być gęsta.
Na patelni rozgrzewamy olej. formujemy placki i smażymy przez około 2 minuty z każdej strony. Podajemy ciepłe z syropem klonowym i ulubionymi owocami. Ja dodałem truskawki i borówki. Życzę smacznego!