Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki jogurtowe z bananem
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 718
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 718
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
- Jajka roztrzepać z miodem. - Dodać szczyptę soli a następnie mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. - zalać jogurtem naturalnym i wymieszać na jednolitą masę. - Banana rozgnieść widelcem do dodać do ciasta. - Na patelni rozgrzewamy olej kokosowy, - ciasto nakładamy łyżką formując małe placuszki. - Smażymy kilka z obydwu stron. - Gotowe posypujemy cukrem pudrem.