Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś gotuję pyszne i puszyste naleśniki. Najważniejsze jest, aby używać ciepłych potraw, mleko można nawet podgrzać, aby było bardzo ciepłe, a następnie dodać wszystkie składniki w temperaturze pokojowej.
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1048
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1309
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12781
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1048
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1309
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12781
Składniki
Weź ciepłe mleko i dodaj do niego wszystkie składniki. Dobrze wymieszaj, przykryj i odstaw na 15-20 minut.
Następnie nie mieszaj i zacznij smażyć na rozgrzanej patelni z olejem roślinnym. Smażyć naleśniki z obu stron na średnim ogniu na złoty kolor. Ułóż je na serwetce, a następnie podawaj z dżemem i kwaśną śmietaną.
Smacznego!