Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z cynamonem smakują wybornie.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 209
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 209
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, ugotować, odcedzić i zmielić i połączyć z żółtkami. Dodać mąkę, cukier, cynamon, sól do smaku i sztywno ubitą pianę z białek. Z przygotowanej masy formować placuszki, smażyć na rozgrzanym maśle z obu stron na złoto. Podawać na ciepło.