Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna pozycja dla dzieci
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1144
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 645
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 220
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1144
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 645
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 220
Składniki
Pół banana rozgnieść widelcem, dodać pozostałe składniki i wymieszać do połączenia się masy. Pozostałe banany pokroić na grube plastry.
Na patelni rozgrzać olej i nakładać po jednej łyżce ciasta. Na wierzch każdego placuszka nakładać po 4 plasterki banana. Smażyć z obu stron na złoty kolor.