Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki bez mąki, cukru i jajek, pełne błonnika, witaminy B 1 i B 5, potasu i magnezu. Polecam dla dzieci, można wtedy usmażyć je na dobrej suchej patelni.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 73
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 229
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 73
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 229
Składniki
Wychodzi około 7 placków. Wszystkie składniki przekładamy do blendera kielichowego i miksujemy do uzyskania jednolitej masy. Placki smażymy na oleju po 3 minuty z każdej strony. Podajemy z pokrojonym bananem i syropem. Placki możemy też usmażyć na dobrej suchej patelni. Na zdrowie.