Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis jest banalnie prosty a danie przepyszne. Placuszki sprawdzą się idealne na kolację bądź śniadanie. Polecam!
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1133
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 622
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 175
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 367
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1133
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 622
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 175
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 367
Składniki
Wszystkie składniki mieszamy. Pamiętaj o tym, żeby dzień wcześniej wyciągnąć szpinak z zamrażarki do lodówki, a jeżeli zapomnisz to daj go na patelnie i zalej trochę wodą. Czekaj aż odmrozi się.
Na patelnię wylej masę. Pamiętaj o wysmarowania patelni jakimkolwiek rodzaju tłuszczu. Z przepisu wychodzi ok. 5-6 dużych placuszków.
Placuszki zjedzą z tym z czym masz ochotę, np. hummusem, twarożkiem czy serkiem. Dodaj ogórka, pomidorka czy cebulkę i przyszna zdrowa kolacja gotowa.
Smacznego!!!