Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne placuszki na weekendowe, rodzinne śniadanie
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 118
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1981
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2723
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 718
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 118
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1981
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2723
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 718
Składniki
1. do miski wsypać mąka z proszkiem i cukrem, wbić jajko, dodać maślankę, wymieszać, dodać mleko i starte na grubych oczkach jabłko, wymieszać, ciasto musi być dość gęste, 2. na rozgrzany olej kłaść dość grube placuszki, smażyć na złoto, 3. posypać cukrem pudrem, smacznego