Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz ochotę na omlet ale nie masz pomysłu ? Pożywny, włoski omlet - frittata z pieczarkami i serem będzie doskonałym wyborem.
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 111
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 44
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 424
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 111
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 44
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 424
Składniki
1. Pokrojnie pieczarek na mniejsze kawałki 2. W międzyczasie rozgrzać piekarnik do około 200 stopni. 3. Pokroić ser na kawałki i ubić jajka
4. Wlewamy olej na patelnię i kładziemy nasze plasterki boczku i smażyć 2-3 minuty. 5. Kolejny krok do wrzucenie na patelnię naszych pieczarek i doprawiamy solą oraz pieprzem. 6. Mieszać często.
7. Wlewamy nasze jajka i kładziemy na wierzchu ser. 8. Patelnię włozyć do piekarnika. 9. Kiedy jajka się zetną zostaje tylko posypać rukolą i pyszny włoski omlet gotowy :)