Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 25
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 359
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 25
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 359
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Składniki
W misce dokładnie wymieszaj trzepaczką jajka z jogurtem i mlekiem. Dodaj mąkę, proszek do pieczenia, sól i cynamon oraz rozgnieciony widelcem banan. Dokładnie wymieszaj wszystkie składniki (gdyby ciasto okazało się zbyt gęste/rzadkie dodaj odrobinę więcej mąki lub mleka). Na patelni rozgrzej olej, placuszki smaż z obu stron na złoty kolor, podawaj ciepłe.