Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe do zrobienia, szybkie i bardzo smaczne
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8509
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 192
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 426
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8509
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 192
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 426
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać mikserem na gładką masę.
Na patelni rozgrzać olej. Łyżką nakładać ciasto, smażyć z obu stron na złoty kolor.
Podawać z ulubionymi owocami, orzechami, konfiturami lub tylko posypane cukrem pudrem.