Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 58
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 206
Polecam.
Odsłon: 1787
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 58
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 206
Polecam.
Odsłon: 1787
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Składniki
Ryż wypłukałem, wodę zagotowałem i zasypałem ryżem. (Zamiast wody można użyć mleka). Ryż gotowałem wg instrukcji na opakowaniu.
Polałem jogurtem naturalnym i posypałem wszystkimi owocami jakie miałem, dodatkowo dałem rodzynki i słonecznik.
Przemycamy zdrowie: Do gotowania ryżu dodaję kurkumę oraz siemie lniane.