Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój przepis na pastę z jajek
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1185
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 120
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 138
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1185
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 120
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 138
Składniki
Jajka ugotuj na twardo i obierz.Cebulkę pokrój w kostkę i zeszklij na złoto na maśle.Dodaj ją do jajek.Wymieszaj z drobno pokrojoną pietruszką,chrzanem,papryką,solą i pieprzem. Podawaj na liściach sałaty i tostem.Smacznego