Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od dawna już za mną chodził taki śledzik,w końcu go zobiłam,polecam smakoszom śledzi:)
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 237
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 535
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 237
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 535
Składniki
Płaty matiasa wymoczyć przez 3 godz. Wysuszyć w ręczniku papierowym. Na talerzyku zwinąć śledzia i spiąć wykałaczką. Do środka dać sałatkę,na wierzch połówkę jajka ugotowanego na twardo ,posypać świeżo zmielonym pieprzem,udekorować zieleniną. Tak samo postąpić z pozostałymi śledziami. Smacznego życzę!