Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam zaprezentować oryginalny pomysł na klasyczne tosty. Przekonajcie się, że połączenie słonego sera z miodem i kawą to niecodzienne, ale pyszne połączenie!
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 694
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 677
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1574
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4844
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 694
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 677
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1574
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4844
Składniki
Miękkie masło mieszamy z kawą, miodem i żółtkami.
Kromki chleba tostowego układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Na każdej układamy plaster sera i przykrywamy drugą kromką chleba.
Wierzch tostów smarujemy grubo pastą maślano-kawową. Pieczemy około 10 minut w 180 stopniach aż wierzch tostów się przyrumieni. Smacznego!