Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodko słony tatar z melona na grzance z bułki wieloziarnistej to sposób na nudną kanapkę.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 105
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 151
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 34
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 134
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 105
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 151
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 34
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 134
Składniki
Bułki pokrój, tak by z każdej powstały 4 grzanki.
Podpiecz na suchej patelni na rumiano.
Cebulę pokrój w drobną kostkę i wraz z czosnkiem przeciśniętym przez praskę zeszklij na łyżce oleju kokosowego.
Miąższ z melona pokrój w bardzo małą, równą kostkę.
Zmieszaj melona z cebulą, czosnkiem i łyżką białego prażonego sezamu.
Posól do smaku.
Tak przygotowany tatar nakładaj na podpieczone grzanki.
Posyp dodatkowo sezamem, udekoruj natką pietruszki.