Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe dietetyczne smalec zrobiłam to pierwszy raz i polecam przepis :)
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 89
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1716
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 33
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1588
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 89
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1716
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 33
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1588
Składniki
Zeszklij pokrojone cebule na oliwie, przypraw solą i pieprzem. Zmiksuj odsączoną fasolkę z podsmażoną cebulą, przyprawami i wyciśniętym czosnkiem ( lub czosnkiem niedźwiedzim). Na koniec dodaj prażoną cebulę, majeranek i wymieszaj. Przechowuj w lodówce w słoiczku do 7 dni.