Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiane przez wielu, smażone kluski szpecle z jajkiem sadzonym i szczypiorem.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 97
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 199
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 1990
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 362
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 260
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 97
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 199
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 1990
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 362
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 260
Składniki
Na rozgrzanym tłuszczu smażymy kluski szpecle. Gdy kluski są już podsmażone, wbijamy na środek jajko i posypujemy pokrojonym drobno szczypiorem, solimy do smaku.
Przykrywamy patelnię i smażymy na wolnym ogniu tyle czasu aby tylko jajko się ścięło i nie było za twarde. Usmażone kluski z jajkiem wykładamy na talerz i konsumujemy. Smacznego!!!