Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka śniadaniowa z grzanek, natki pietruszki, ziela estragonu, ziemniaczków niebieskich vitelotte, pasternaku, pomidorka , sól, pieprz i olej z konopi czyni cuda dla zdrowotności inspirowane polującym nad rzeką orłem
Opiekacz do grzanek lub patelnia
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 225
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 225
Składniki
Kromki chleba opiekamy w opiekaczu lub smażymy na patelni z niewielką iliością oleju. Gdy będą już rumiane i chrupkie wykłlożycz je należy na talerz lub półmisek. Doadać pokrojone i ugotowane ziemniaki wymieszane z olejem ulubionym. Dodać cieńko krojony korzeń pasternaku. plus pomidorki koktailowe. Wszystko posypać siekanym zielem natki pietruszki i estragonu. Posolić i popieprzyć. Podawać na śniadanie lub jako przekąskę sałatkową.