Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje dzisiejsze śniadanie to chrupiąca z zewnątrz bagietka z rozpuszczającym się w środku serem gostyńskim. Bagietka polana ketchupem. Smaczna, prosta i szybka w przygotowaniu. Polecam.
nóż, folia aluminiowa, blaszka,
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 37
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 23
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 730
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 155
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 87
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 37
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 23
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 730
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 155
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 87
Składniki
Bagietkę pokroić pod skosem lecz nie do końca, w każdy otwór po rozłożeniu włożyć pół plasterka sera , plasterek masła , delikatnie oprószyć solą oraz majerankiem wymieszanym z ziołami prowansalskimi. Ułożyć w blaszce wyłożonej folią aluminiową i zapiec do rozpuszczenia sera. Po upieczeniu wyjąć , polać ketchupem. Smacznego.
Przygotowanie bagietki.
Bagietka po zapieczeniu.