Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy brakuje Wam pomysłu na śniadanie to polecam tą szybką pastę z tuńczyka.
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 74
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 350
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 149
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 74
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 350
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 149
Składniki
Tuńczyka odsączamy z oleju, przekładamy do miseczki. Szczypiorek myjemy i siekamy na mniejsze kawałki. Ugotowane jajka obieramy i kroimy w małą kostkę. Wszystkie składniki mieszamy razem w miseczce, dodajemy sól, pieprz, jogurt i majonez. Mieszamy jeszcze raz i odstawiamy na 5 min. Gotowe. Smacznego!