Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca bułka z jajkiem w środu, zapiekana z różnymi dodatkami - pomysł na pożywne śniadanie
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Składniki
W bułkach odciąć górne części, wydrążyć środek. W środku bułki posmarować koncentratem pomidorowym, poukładać kawałki szynki, sera, posmarować sosem czosnkowym, dodać kawałki papryki czerwonej. Na koniec wbić jajko. Włożyć do piekarnika (najlepiej przykryć papierem, aby bułka za mocno się nie spiekła) i piec ok 15 min w 190st – jajko powinno być upieczone na miękko. Po wyjęciu z piekarnika posypać szczypiorkiem.