Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny omlet na inny sposób.
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 262
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1397
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6471
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 209
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 262
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1397
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6471
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 209
Składniki
Wykonanie: Groszek zalać odrobiną osolonej wrzącej wody i ugotować do miękkości. Jajka wbić do miseczki, dodać wodę i przyprawić do smaku. Dobrze rozbełtać widelcem, rozgrzać na patelni jedną łyżkę masła, wrzucić odcedzony groszek, podsmażyć, wylać jajka i smażyć bardzo powoli. Następnie zawinąć połowę omleta do środka, dosmażyć i wyłożyć na podgrzany talerz. Polać masłem, obłożyć koperkiem i podawać.