Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
śniadanie ważna sprawa...nieważne o jakies porze ;-) to akurat śniadanko można jeść rano,popołudniu,wieczorem,w nocy też ;-)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
jajka rozbijamy do miseczki, dodajemy sòl,pieprz i chilli pomidorki parzymy,obieramy ze skòrki czosnek przeciskamy przez praskę jeden zàbek kroimy w plasterki czerwonà cebulę kroimy w paski siekamy natkę
na patelni rozgrzewamy olej z masłem wrzucamy czosnek i parę kawałkòw pomidora oraz trochę pietruszki podsmażamy z 3 minuty I wrzucamy jajka smażymy sadzone i nieważne,że jedno albo dwa jajka się rozjadà ;-)
przekładamy na talerz, dodajemy resztę pomidorkòw,pokrojony w plasterki czosnek I posypujemy natkà I dodajemy cebulkę solimy jeszcze,dodajemy pieprz I chilli
podajemy z kawałkami bagietki albo ciabatty maczanymi w oliwie z oliwek opròszonej pieprzem I chilli Smacznego ;-)