Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, sycące i pożywne tosty idealne na śniadanie jak również na kolację czy obiad dla zapracowanych
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 57
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 36
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 291
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 57
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 36
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 291
Składniki
Kromkę chleba razowego posmaruj masłem, połóż plasterek żółtego sera, dwa plasterki polędwicy drobiowej, plasterki ogórka kiszonego oraz paski czerwonej papryki. Całość przykryj kolejnym plasterkiem żółtego sera i kromką chleba.
Włóż do tostera i zapiekaj do ulubionej chrupkości i złotego koloru. Podaj z ulubionymi dodatkami np. ketchupem.