Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To propozycja na weekendowe, śniadanie. Tosty są pyszne, wręcz genialne - chrupiący wierzch i miękki, słodko-kwaśny środek. Pycha!
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 86
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 111
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 107
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 852
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 352
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 86
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 111
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 107
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 852
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 352
Składniki
Jajko połączyć z mlekiem, cukrem waniliowym i szczyptą cynamonu, dokładnie roztrzepać. Jabłko obrać i zetrzeć na tarce. Do miseczki przełożyć 2 łyżki serka dodać cukier puder do smaku i dokładnie wymieszać. Kromki wysmarować serkiem, ułożyć jabłko na środku, posypać żurawiną i złożyć kromki razem. Chleb zamoczyć w mleku z jajkiem z obu stron. Na patelni roztopić masło i smażyć kromki na średnim ogniu z obu stron.