Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
No cóż, pewnie niejeden kardiolog, dietetyk czy trener osobisty dostałby palpitacji ;) ale cóż może być smaczniejszego na weekendowe niespieszne śniadanie ;) pal licho cholesterol .
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 114
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 74
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 114
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 74
Składniki
Smażymy jajko sadzone, na 1 kromkę chleba kładziemy plaster sera żółtego i jajko. Przykrywamy drugą kromką.
Zawijamy tosta w plasterki boczku. Boczek musi być bardzo cienko pokrojony, najlepiej użyć gotowego surowego boczku w plastrach.
Smażymy tosty z dwóch stron do zrumienienia się boczku,
Jajko powinno pozostać płynne. Niebo w gębie :)